Gmund Blockkub Stripes M Sunset

Beställ nu!

kr498.00

Gmund Blockkub Stripes M Sunset är en dekorativ papperskub som kan användas som skrivbordsaccessoar eller present. Den har ett randigt mönster i solnedgångsfärger och är tillverkad av högkvalitativt papper från Gmund.

Artikelnr: 10623501704325100 Kategori:

Gmund Blockkub Stripes M Sunset är en dekorativ papperskub som tillverkas av det tyska pappersbruket Gmund, känt för sin högkvalitativa och miljövänliga papperstillverkning. Denna specifika produkt är en del av Gmunds Blockkub-serie och har en distinkt design med namnet ”Stripes M Sunset”.

Produkten är en kubformad block av papper som kan användas som skrivbordsaccessoar eller som en stilfull inredningsdetalj. Varje sida av kuben har ett unikt randigt mönster som skapar en illusion av en solnedgång med varma färger som övergår från gult till orange och rött. Mönstret är tryckt med hög precision och kvalitet, vilket ger en levande och attraktiv visuell effekt.

Kuben är sammansatt av flera ark av finaste kvalitetspapper som är limmade längs ena kanten, vilket gör det möjligt att riva av ett blad i taget. Pappret är tjockt och har en behaglig textur, vilket gör det lämpligt för anteckningar, att skriva påminnelser eller att använda som brevpapper.

Gmund Blockkub Stripes M Sunset är tillverkad med miljömedvetenhet i åtanke, och pappret som används är FSC-certifierat, vilket innebär att det kommer från hållbart skötta skogar. Kuben är också ett exempel på Gmunds åtagande att kombinera design med hållbarhet.

Produkten är vanligtvis förpackad i en skyddande cellofanomslagning för att bevara dess kvalitet och renhet. Med sina mått kan den enkelt placeras på de flesta skrivbord eller hyllor utan att ta upp för mycket plats.

Sammanfattningsvis är Gmund Blockkub Stripes M Sunset en elegant och funktionell pappersprodukt som erbjuder både estetisk njutning och praktisk användning, samtidigt som den upprätthåller miljövänliga principer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gmund Blockkub Stripes M Sunset”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *