Gmund Blockkub M Hampa

Beställ nu!

kr419.00

Gmund Blockkub M Hampa är en blockkub gjord av hampapapper. Den används som en skrivbordsaccessoar för att anteckna på.

Artikelnr: 10623502023457417 Kategori:

Gmund Blockkub M Hampa är en innovativ och miljövänlig skrivbordsaccessoar som kombinerar funktionalitet med en hållbar design. Denna blockkub är tillverkad av högkvalitativt, naturligt hampapapper, vilket ger den en unik textur och robusthet. Hampapapperet är känt för sin hållbarhet och miljövänliga egenskaper, eftersom hampa är en snabbväxande resurs som inte kräver mycket vatten eller bekämpningsmedel för att odla.

Blockkuben är av medium storlek, vilket gör den till en perfekt storlek för de flesta skrivbord och arbetsytor. Den har en kvadratisk form med rena linjer och en enkel estetik som passar väl in i olika inredningsstilar. Dess naturliga färg och textur bidrar till en varm och organisk känsla på arbetsplatsen.

Produkten är designad för att fungera som en praktisk anteckningskub där varje blad är lätt att riva av. Detta gör det enkelt för användaren att snabbt skriva ner påminnelser, att-göra-listor eller meddelanden. Bladen är limmade längs ena kanten, vilket håller kuben intakt och säkerställer att bladen inte sprids omkring.

Gmund Blockkub M Hampa är inte bara en användbar kontorsartikel utan också ett statement för hållbarhet och miljömedvetenhet. Genom att välja denna produkt kan konsumenter visa sitt stöd för miljövänliga alternativ och bidra till en mer hållbar framtid. Produkten är dessutom tillverkad av Gmund, ett företag som är känt för sin kvalitet och sitt engagemang för miljön, vilket ytterligare stärker dess trovärdighet som ett hållbart val.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gmund Blockkub M Hampa”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *