Gmund Bauhaus Dessau Skrivhäfte Square/Orange

Beställ nu!

kr175.00

Gmund Bauhaus Dessau Skrivhäfte Square/Orange är ett kvadratiskt anteckningshäfte med en orange omslag. Det är inspirerat av Bauhaus designskola och tillverkat av högkvalitativt papper från Gmund.

Artikelnr: 10623501200920088 Kategori:

Gmund Bauhaus Dessau Skrivhäfte Square/Orange är ett högkvalitativt anteckningshäfte som är inspirerat av Bauhaus-skolans designprinciper och estetik. Detta skrivhäfte är en del av en kollektion som firar 100-årsjubileet av Bauhaus, en inflytelserik tysk designskola som grundades 1919.

Produkten har en kvadratisk form med dimensioner som ger en modern och distinkt look. Omslaget är tillverkat av kraftigt papper med en intensiv orange färg som fångar ögat och ger en energisk känsla. Färgen är inte bara en estetisk detalj utan också en hyllning till de djärva färgscheman som var vanliga i Bauhaus-design.

Skrivhäftets omslag är präglat med minimalistiska geometriska former och linjer som reflekterar Bauhaus-stilens kärlek till enkelhet och funktionell skönhet. Denna design sträcker sig över framsidan, ryggen och baksidan av häftet, vilket skapar en enhetlig och professionell presentation.

Inuti häftet finns 80 sidor av högkvalitativt, syrafritt papper som är lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, blyertspennor och markörer. Papprets vikt och kvalitet är noggrant utvalda för att ge en smidig skrivupplevelse utan blödning eller genomslag.

Sidorna är linjerade för att underlätta ordnad och läsbar text, vilket gör häftet idealiskt för anteckningar, skisser eller daglig planering. Linjeringen är diskret för att inte störa den visuella renheten i designen.

Gmund Bauhaus Dessau Skrivhäfte Square/Orange är tillverkat i Tyskland av Gmund Paper, ett företag känt för sin miljömedvetenhet och hållbarhet. De använder miljövänliga processer och material, vilket säkerställer att produkten inte bara är vacker utan också snäll mot miljön.

Detta skrivhäfte är perfekt för designers, arkitekter, konstnärer och alla som uppskattar Bauhaus-estetiken eller söker ett elegant och funktionellt verktyg för sina kreativa eller professionella projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gmund Bauhaus Dessau Skrivhäfte Square/Orange”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *