Gmund Bauhaus Dessau Skrivhäfte Circle/Yellow

Beställ nu!

kr175.00

Gmund Bauhaus Dessau Skrivhäfte Circle/Yellow är ett anteckningshäfte med en design inspirerad av Bauhaus-skolan. Häftet har en gul cirkel på omslaget och är tillverkat av högkvalitativt papper.

Artikelnr: 10623500339773301 Kategori:

Gmund Bauhaus Dessau Skrivhäfte Circle/Yellow är en del av en kollektion inspirerad av Bauhaus-skolan, en inflytelserik designskola i Tyskland under 1900-talets första hälft. Detta skrivhäfte är designat med en hyllning till Bauhaus estetiken, som kännetecknas av enkelhet, geometriska former och en funktionell designfilosofi.

Häftet har en framsida prydd med en stor cirkel i en iögonfallande gul färg, vilket ger en stark visuell kontrast mot den vita bakgrunden. Cirkeln är inte bara en dekorativ detalj utan också en symbol för Bauhaus-rörelsens kärlek till geometriska former och deras strävan efter att förena konst och industri.

Skrivhäftet är tillverkat av högkvalitativt papper från Gmund, ett företag känt för sitt miljövänliga papper och sin hållbara produktion. Pappret är tjockt och slätt, vilket gör det lämpligt för olika skrivinstrument, från bläckpennor till blyertspennor och markörer. Det ger en smidig skrivupplevelse och är motståndskraftigt mot bläckblödning och genomslag.

Formatet på häftet är A5, vilket gör det tillräckligt stort för anteckningar och skisser, men ändå kompakt nog att enkelt kunna bäras med i en väska eller ryggsäck. Bindningen är av hög kvalitet och säkerställer att sidorna ligger platt när häftet är öppet, vilket underlättar skrivandet.

Inuti häftet finns linjerade sidor som hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad. Sidorna är numrerade, vilket gör det enkelt att hänvisa till tidigare anteckningar. Totalt innehåller skrivhäftet 80 sidor, vilket ger gott om utrymme för kreativa projekt eller dagliga anteckningar.

Gmund Bauhaus Dessau Skrivhäfte Circle/Yellow är inte bara ett praktiskt verktyg för skrivande och skissande, utan också en stilfull accessoar som speglar användarens uppskattning för klassisk designhistoria och modern estetik.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gmund Bauhaus Dessau Skrivhäfte Circle/Yellow”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *