Gmund Bauhaus Dessau Blockkub Orange

Beställ nu!

kr198.00

Gmund Bauhaus Dessau Blockkub Orange är en designad anteckningskub inspirerad av Bauhaus-skolans estetik. Produkten består av orangea papperslappar sammanhållna i en kubform, avsedda för anteckningar och påminnelser.

Artikelnr: 10623501858734602 Kategori:

Gmund Bauhaus Dessau Blockkub Orange är en högkvalitativ anteckningskub designad av Gmund, ett företag känt för sina fina pappersprodukter. Denna produkt är inspirerad av Bauhaus-skolan, en inflytelserik designskola i Tyskland som firade sitt 100-årsjubileum 2019. Blockkuben är en hyllning till skolans designprinciper och estetik.

Produkten består av en kub med lösa blad av papper, där varje blad mäter 90 x 90 mm. Pappret är av hög kvalitet och har en vikt på 90 g/m², vilket gör det lämpligt för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och blyertspennor. Den distinkta orange färgen på pappret är inte bara iögonfallande utan också en referens till de färgstarka designelementen som ofta associeras med Bauhaus-stilen.

Blockkubens sidor är dekorerade med svart tryck som inkluderar geometriska former och linjer, vilket återspeglar den minimalistiska och funktionella designen som Bauhaus är känd för. Dessa dekorationer ger en modern och stilren look som passar väl in i både professionella och kreativa arbetsmiljöer.

Gmund Bauhaus Dessau Blockkub Orange är inte bara en praktisk skrivaccessoar utan också en designobjekt som tilltalar de som uppskattar klassisk designhistoria och modern estetik. Den är idealisk för användning på skrivbordet, i mötesrummet eller som en unik gåva till designentusiaster. Produkten är tillverkad i Tyskland och återspeglar Gmunds åtagande till hållbarhet och miljövänlig produktion.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gmund Bauhaus Dessau Blockkub Orange”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *