Gmund Bauhaus Dessau Blockkub Grey

Beställ nu!

kr198.00

Gmund Bauhaus Dessau Blockkub Grey är en designad papperskub som fungerar som en skrivbordsaccessoar. Den är inspirerad av Bauhaus designskola och har en grå färgton.

Artikelnr: 10623501628937030 Kategori:

Gmund Bauhaus Dessau Blockkub Grey är en högkvalitativ anteckningskub som är inspirerad av Bauhaus-skolans designprinciper och estetik. Denna produkt är en del av en kollektion som firar 100-årsjubileet av Bauhaus, en inflytelserik tysk designskola som grundades 1919.

Blockkuben är tillverkad av finaste papper från Gmund, en pappersfabrik belägen vid Tegernsee i Bayern, Tyskland, som är känd för sitt hantverk och hållbarhet. Papperet är av premiumkvalitet, vilket ger en lyxig känsla och säkerställer att pennan glider smidigt över ytan när man skriver.

Produkten har en minimalistisk och funktionell design, med en grå färgton som ger en sofistikerad och modern look. Färgen är en hyllning till Bauhaus-skolans användning av primära och neutrala färger och reflekterar skolans fokus på enkelhet och funktionalism.

Blockkuben består av lösa blad som är limmade längs ena kanten, vilket gör det enkelt att riva av ett blad när det behövs. Bladen är kvadratiska till formen, vilket ger en enhetlig och geometrisk estetik som är typisk för Bauhaus-stilen.

Varje blad är olinjerat, vilket ger användaren friheten att skriva, skissa eller rita utan begränsningar. Detta gör blockkuben till ett mångsidigt verktyg som passar för olika typer av kreativa och professionella ändamål.

Gmund Bauhaus Dessau Blockkub Grey är inte bara en praktisk kontorsartikel utan också en designobjekt som passar väl in i en stilmedveten arbetsmiljö eller hemmakontor. Den är idealisk för designers, arkitekter, konstnärer och alla som uppskattar tidlös design och kvalitet i sitt dagliga arbete eller studier.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gmund Bauhaus Dessau Blockkub Grey”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *