Rea!

Gmund Bauhaus Dessau Anteckningsblock A5 Triad

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr98.00.Det nuvarande priset är: kr88.00.

Gmund Bauhaus Dessau Anteckningsblock A5 Triad är ett anteckningsblock i A5-format inspirerat av Bauhaus designskola. Det har en triadisk färgsättning som återspeglar Bauhaus estetiska principer.

Artikelnr: 10623501573268004

Gmund Bauhaus Dessau Anteckningsblock A5 Triad är ett högkvalitativt anteckningsblock som är inspirerat av Bauhaus-skolans designprinciper och estetik. Detta anteckningsblock är en del av en kollektion som firar 100-årsjubileet av Bauhaus, en av de mest inflytelserika designskolorna under 1900-talet.

Produkten är i A5-format, vilket motsvarar måtten 148 x 210 mm, och är därmed ett bekvämt storlek för att bäras i en väska eller ryggsäck. Anteckningsblocket består av 80 sidor av högkvalitativt, obestruket papper som är lämpligt för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, blyertspennor och markörer. Papprets vikt är ofta omkring 100 g/m², vilket ger en tjocklek som minimerar genomblödning och ger en lyxig känsla.

Omslaget på Gmund Bauhaus Dessau Anteckningsblock A5 Triad är tillverkat av ett hårt och hållbart material som skyddar sidorna inuti. Designen på omslaget är en hyllning till Bauhaus med geometriska former och en triad av färger som representerar Bauhaus-färgläran: rött, gult och blått. Dessa primärfärger är typiska för Bauhaus-stilen och återspeglar skolans fokus på grundläggande former och färger.

Bindningen är vanligtvis trådbunden eller limmad för att säkerställa att sidorna ligger platt när blocket är öppet, vilket underlättar skrivandet. Dessutom kan anteckningsblocket ha perforerade sidor som gör det enkelt att riva ut sidor utan att skada de återstående bladen.

Gmund Bauhaus Dessau Anteckningsblock A5 Triad är inte bara ett funktionellt skrivredskap utan också en estetisk accessoar som tilltalar designintresserade och de som uppskattar den historiska betydelsen av Bauhaus. Produkten är idealisk för designers, arkitekter, studenter och alla som värdesätter stilren och funktionell design i sin vardag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gmund Bauhaus Dessau Anteckningsblock A5 Triad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *