Gmund Anteckningsbok Hard Cover Lime

Beställ nu!

kr419.00

Gmund Anteckningsbok Hard Cover Lime är en anteckningsbok med hårt omslag i en iögonfallande limegrön färg. Den innehåller högkvalitativt papper och är designad för daglig användning för anteckningar och skisser.

Artikelnr: 10623502118885498 Kategori:

Gmund Anteckningsbok Hard Cover Lime är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och modern design. Den här anteckningsboken har ett hårt omslag klätt i en iögonfallande limegrön färg, vilket ger den en fräsch och livlig look som sticker ut i alla sammanhang.

Omslaget är tillverkat av slitstarkt material som skyddar sidorna inuti och håller boken intakt även vid daglig användning. Den har en slät och behaglig yta som ger en lyxig känsla vid beröring. Bokens storlek är anpassad för att vara lätt att bära med sig, vilket gör den till en idealisk följeslagare för möten, föreläsningar eller personliga anteckningar.

Inuti boken finns högkvalitativt, syrafritt papper som är skonsamt för ögonen och lämpar sig väl för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och blyertspennor. Papprets tjocklek minimerar risken för att bläck ska blöda igenom till andra sidan, vilket gör att varje sida kan användas fullt ut.

Anteckningsboken innehåller linjerade sidor som hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad. Linjeringen är diskret för att inte störa men ändå tillräckligt tydlig för att vara en effektiv guide. Sidorna är bundna på ett sådant sätt att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Gmund Anteckningsbok Hard Cover Lime har även praktiska funktioner som ett matchande sidenbokmärke för att enkelt hitta tillbaka till senaste anteckningen och en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används.

Denna anteckningsbok är inte bara en användbar produkt för dagliga anteckningar utan också en stilfull accessoar som passar väl in i en professionell miljö. Dess kvalitet och design reflekterar Gmunds anseende som en tillverkare av fina pappersprodukter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gmund Anteckningsbok Hard Cover Lime”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *