Gmund Anteckningsbok Hard Cover Denim

Beställ nu!

kr419.00

Gmund Anteckningsbok Hard Cover Denim är en anteckningsbok med hårt omslag klätt i denimtyg. Den innehåller högkvalitativt papper och är designad för daglig användning och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500213222991 Kategori:

Gmund Anteckningsbok Hard Cover Denim är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar stil med funktionalitet. Den har ett hårt omslag klätt i ett denimtyg som ger den ett unikt och modernt utseende, samtidigt som det skyddar sidorna inuti. Den robusta konstruktionen säkerställer att boken håller sig snygg och intakt även efter lång tids användning.

Anteckningsboken är i A5-format, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma anteckningar och idéer, men ändå kompakt nog för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck. Sidorna är linjerade, vilket hjälper till att hålla skriften organiserad och lättläst. Pappret är av hög kvalitet, tjockt och syrafritt, vilket minimerar bläckgenomträngning och gör det lämpligt för både bläckpennor och reservoarpennor.

Boken innehåller ett elastiskt band som håller den stängd när den inte används, samt ett märkband som gör det enkelt att hitta tillbaka till den senaste sidan. Dessutom kan den innehålla en expanderbar innerficka på baksidan av omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

Gmund är känt för sin miljömedvetenhet och hållbarhet, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är tillverkad med omsorg om miljön, vilket gör den till ett ansvarsfullt val för den miljömedvetna konsumenten.

Sammanfattningsvis är Gmund Anteckningsbok Hard Cover Denim en elegant och praktisk lösning för alla som värdesätter kvalitet och stil i sin skrivvardag. Den är perfekt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en pålitlig anteckningsbok för dagliga anteckningar eller kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gmund Anteckningsbok Hard Cover Denim”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *