Rea!

Giotto Art Lab Collage – 28 delar

Beställ nu!

kr270.00

Giotto Art Lab Collage är ett kreativt set för barn och unga som innehåller 28 delar för att skapa collage. Setet uppmuntrar till konstnärligt uttryck och handarbete genom att kombinera olika material och texturer.

Artikelnr: 10623501401594833 Kategori:

Giotto Art Lab Collage är ett kreativt set designat för barn och unga konstnärer som vill utforska konsten att skapa collage. Detta 28-delars set innehåller allt som behövs för att börja skapa färgstarka och fantasifulla collageprojekt.

Innehållet i Giotto Art Lab Collage-setet inkluderar:

– Färgglada pappersark i olika storlekar och texturer, vilket ger en mångsidig bas för collagearbeten.
– En uppsättning Giotto-saxar som är anpassade för barns händer, med rundade spetsar för säkerhet och ergonomiska handtag för enkel användning.
– En limstift som är speciellt framtagen för att fästa papper och andra lätta material. Limmet är barnvänligt, icke-toxiskt och lätt att använda.
– Färgade pappersremsor och former som kan användas för att skapa mönster och texturer i collagearbetet.
– Glitterlim för att lägga till en gnistrande effekt på konstverken.
– Paljetter och dekorativa element i olika färger och former för att ge ytterligare dimension och glans till kreationerna.
– En instruktionsbok med tips och idéer för att inspirera barnen och hjälpa dem att komma igång med sina collageprojekt.

Giotto Art Lab Collage är utformat för att stimulera kreativitet och finmotorik hos barn. Det uppmuntrar till experiment med färger, former och texturer, samtidigt som det ger en rolig och utbildande aktivitet. Setet är lämpligt för barn från 5 år och uppåt och är en utmärkt present för unga konstnärer som vill utforska sin kreativa sida.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Giotto Art Lab Collage – 28 delar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *