,

Ghiant Fernissa Spray H2O Satin 400 ml

Beställ nu!

kr145.00

Ghiant Fernissa Spray H2O Satin är en vattenbaserad fernisspray som ger ett satinfinishskydd. Den innehåller 400 ml och är lämplig för att skydda konstverk och tryck.

Artikelnr: 10623501448700462 Kategorier: ,

Ghiant Fernissa Spray H2O Satin är en vattenbaserad, miljövänlig och luktfri fernisspray som används för att skydda och försegla målningar och tryck. Den satinfinish som produkten ger skapar en mellanliggande glans mellan matt och blank, vilket framhäver färgernas djup och detaljer utan att ge för mycket reflektion.

Produkten kommer i en aerosolburk om 400 ml och är utformad för att vara enkel att använda. Sprayen ger en jämn och fin yta och är snabbtorkande, vilket gör att konstverket kan hanteras kort efter applicering. Fernissan är också UV-resistent, vilket bidrar till att skydda konstverket mot blekning orsakad av solljus.

Ghiant Fernissa Spray H2O Satin är lämplig för en mängd olika ytor såsom canvas, papper, kartong, trä, metall och även digitala utskrifter. Den är idealisk för konstnärer, fotografer och hobbyanvändare som vill skydda sina verk med en hållbar och icke-gulnande fernissa.

Användningen är enkel: skaka burken väl och spraya ett jämnt lager på det torra konstverket från ett avstånd på cirka 30 cm. Det är rekommenderat att applicera flera tunna lager snarare än ett tjockt lager för bästa resultat. Produkten är vattenbaserad, vilket gör den säkrare för användaren och miljön jämfört med traditionella lösningsmedelsbaserade fernissor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ghiant Fernissa Spray H2O Satin 400 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *