,

Ghiant Fernissa Spray H2O Matt 400 ml

Beställ nu!

kr139.00

Ghiant Fernissa Spray H2O Matt är en vattenbaserad, matt fernisspray som används för att skydda och försegla konstverk. Flaskan innehåller 400 ml och är miljövänlig tack vare sin vattenbaserade formula.

Artikelnr: 10623501094882863 Kategorier: ,

Ghiant Fernissa Spray H2O Matt är en miljövänlig, vattenbaserad fernisspray som används för att skydda och försegla målningar och tryck. Denna produkt kommer i en 400 ml aerosolburk och är speciellt framtagen för att ge ett matt slutresultat, vilket gör den idealisk för konstverk där man önskar en icke-reflekterande yta.

Produkten är utformad för att vara lätt att använda och torkar snabbt, vilket minimerar risken för att smuts och damm fastnar på ytan under torkprocessen. Fernissan ger ett jämnt och transparent lager som inte gulnar över tid, vilket bevarar konstverkets originalfärger och detaljer.

Ghiant Fernissa Spray H2O Matt är lämplig för en mängd olika material, inklusive akryl, olja, tempera, vattenfärg och bläck på duk, papper, kartong, trä, metall och andra konstnärliga underlag. Den är också säker att använda eftersom den är låg på VOC (flyktiga organiska föreningar) och fri från skadliga lösningsmedel, vilket gör den till ett hälsosammare alternativ för både användaren och miljön.

Användningen är enkel: skaka burken väl och spraya ett jämnt lager på det torra konstverket från ett avstånd på cirka 20-30 cm. Det är rekommenderat att applicera fernissan i flera tunna lager snarare än ett tjockt lager för att undvika droppar och ojämnheter.

För bästa resultat bör Ghiant Fernissa Spray H2O Matt användas i ett välventilerat utrymme och konstverket bör vara helt torrt innan applicering. Det är också viktigt att testa produkten på en liten yta eller ett osynligt område för att säkerställa kompatibilitet innan den appliceras på hela konstverket.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ghiant Fernissa Spray H2O Matt 400 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *