,

Ghiant Fernissa Spray H2O Gloss 400 ml

Beställ nu!

kr139.00

Ghiant Fernissa Spray H2O Gloss är en vattenbaserad fernisspray som ger ett glansigt skyddslager. Produkten innehåller 400 ml och är avsedd för att försegla och skydda konstverk.

Artikelnr: 10623500671631479 Kategorier: ,

Ghiant Fernissa Spray H2O Gloss är en vattenbaserad, miljövänlig och luktfri fernisspray som används för att ge konstverk och tryck ett glansigt skyddande lager. Denna produkt kommer i en aerosolburk om 400 ml och är speciellt framtagen för att ge en högglansig finish samtidigt som den bevarar färgernas intensitet och djup.

Fernissan är lämplig för en mängd olika ytor såsom akvarell, olja, akryl, fotoutskrifter och bläckstråleutskrifter. Den är snabbtorkande och ger ett jämnt och klart lager som inte gulnar över tid. Dess vattenbaserade formula gör den säkrare att använda än traditionella lösningsmedelsbaserade fernissor och minskar risken för skadliga ångor, vilket gör den idealisk för användning inomhus och i dåligt ventilerade utrymmen.

Användningen är enkel: skaka burken väl och spraya ett jämnt lager på det torra konstverket från ett avstånd på cirka 30 cm. Det är rekommenderat att applicera flera tunna lager snarare än ett tjockt lager för att undvika droppbildning. Fernissan ger inte bara en glansig yta utan skyddar också mot damm, smuts och UV-strålning, vilket förlänger konstverkets livslängd.

Ghiant Fernissa Spray H2O Gloss är en del av Ghiant’s H2O-serie, som fokuserar på hållbarhet och användarvänlighet. Produkten är framtagen i Belgien och är ett populärt val bland konstnärer, fotografer och hobbyanvändare som söker ett högkvalitativt och miljövänligt alternativ för att försegla och skydda sina verk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ghiant Fernissa Spray H2O Gloss 400 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *