Rea!

FolderSys Förvaringsväska A3

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr499.00.Det nuvarande priset är: kr399.00.

FolderSys Förvaringsväska A3 är en väska avsedd för att förvara och skydda dokument i A3-format. Den är ofta tillverkad av hållbart material och kan ha funktioner som dragkedja eller andra stängningsmekanismer.

Artikelnr: 10623500824449497

FolderSys Förvaringsväska A3 är en praktisk och hållbar väska designad för att skydda och organisera dokument, ritningar, konstverk och andra pappersmaterial i storleken A3 (297 x 420 mm). Väskan är tillverkad av genomskinlig, slitstark plast, vilket gör det enkelt att se innehållet utan att behöva öppna väskan. Materialet är ofta av polypropylen, vilket är känt för sin styrka, flexibilitet och motståndskraft mot vatten och många kemikalier.

Väskan har en robust dragkedja längs ena kanten som säkerställer att innehållet förblir säkert inuti och skyddat från damm, smuts och fukt. Dragkedjan gör det också enkelt att snabbt öppna och stänga väskan, vilket ger snabb tillgång till dokumenten.

Designen kan vara utrustad med ytterligare funktioner som ett etikettfönster för identifiering och organisering av innehållet. Vissa modeller kan även ha förstärkta kanter eller hörn för extra skydd och hållbarhet.

FolderSys Förvaringsväska A3 är idealisk för studenter, konstnärer, arkitekter, ingenjörer och alla som behöver transportera eller förvara A3-dokument på ett säkert och organiserat sätt. Dess genomskinliga design och enkla hantering gör den till ett populärt val för presentationer, möten och arkivering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”FolderSys Förvaringsväska A3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *