Fiskars Sax Inspiration 17 cm Merlot

Beställ nu!

kr139.00

Fiskars Sax Inspiration 17 cm Merlot är en mångsidig och ergonomiskt utformad sax för hemmabruk. Den har en längd på 17 cm och en iögonfallande merlotfärgad design.

Artikelnr: 10623501595883932 Kategori:

Fiskars Sax Inspiration 17 cm Merlot är en mångsidig och ergonomiskt utformad sax som är en del av Fiskars Inspiration-serien. Denna sax har en längd på 17 cm och är idealisk för en mängd olika klippuppgifter i hemmet, skolan eller på kontoret.

Saxen har blad tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar långvarig skärpa och enkel rengöring. Bladen är dessutom noggrant slipade för att säkerställa en jämn och exakt klippning genom olika material som papper, kartong, tyg och plast.

Handtaget på Fiskars Sax Inspiration 17 cm Merlot är utformat med användarkomfort i åtanke. Det har en mjuk och bekväm greppyta som minskar trötthet vid långvarig användning. Handtagets ergonomiska form gör att saxen ligger bra i handen, vilket ger en naturlig handposition och minskar risken för belastningsskador.

Färgschemat för denna modell är inspirerat av Merlot-vinets djupa röda nyans, vilket ger saxen en elegant och modern estetik som skiljer sig från traditionella saxar. Detta gör den till ett stilfullt tillägg till skrivbordet eller arbetsrummet.

Fiskars är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och denna sax är inget undantag. Den är tillverkad för att hålla länge och stå emot slitage från daglig användning. Dessutom är saxen utrustad med en skruv som gör det möjligt att justera bladspänningen för optimal klippning.

Sammanfattningsvis är Fiskars Sax Inspiration 17 cm Merlot en högkvalitativ, hållbar och ergonomiskt utformad sax som kombinerar funktionalitet med en attraktiv design, vilket gör den till ett utmärkt val för både professionellt och personligt bruk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fiskars Sax Inspiration 17 cm Merlot”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *