Rea!

Field Notes Streetscape Sketchbook Los Angeles/Chicago 2-Pack

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr229.00.Det nuvarande priset är: kr149.00.

Field Notes Streetscape Sketchbook Los Angeles/Chicago 2-Pack är ett set med två fickstorleksskissböcker, var och en med illustrationer av gatuvyer från antingen Los Angeles eller Chicago. Skissböckerna är designade för konstnärer och kreatörer som vill fånga stadsmiljöer och arkitektur på papper.

Artikelnr: 10623501788899786

Field Notes Streetscape Sketchbook Los Angeles/Chicago 2-Pack är en specialutgåva av anteckningsböcker som är en del av Field Notes’ stadsspecifika serie. Varje 2-pack innehåller två häften, ett med temat Los Angeles och det andra med temat Chicago. Dessa skissböcker är designade för att inspirera och dokumentera stadslandskap och arkitektur.

Produktspecifikationer:

– Storlek: Anteckningsböckerna har Field Notes standardstorlek, vilket vanligtvis är 3,5 x 5,5 tum (ca 89 x 140 mm), vilket gör dem lätta att bära med sig i en ficka eller väska.
– Omslag: Varje bok har ett robust omslag med en detaljerad illustration av en ikonisk byggnad eller ett stadslandskap från respektive stad. Los Angeles-boken kan till exempel ha en illustration av Griffith-observatoriet eller Hollywood-skylten, medan Chicago-boken kan prydas av Willis Tower eller Cloud Gate (även känd som ”The Bean”).
– Sidor: Inuti varje bok finns 48 sidor av högkvalitativt papper som är lämpligt för skissande och tecknande. Pappret är vanligtvis tomt eller har ett lätt rutnät eller prickar för att underlätta ritning och skrivning.
– Bindning: Böckerna är häftade med en hållbar sadelstygnbindning, vilket gör det enkelt att öppna dem platt för att skissa eller skriva.
– Tillverkning: Som med alla Field Notes-produkter är dessa anteckningsböcker tillverkade i USA med stor omsorg om kvalitet och detaljer.

Field Notes Streetscape Sketchbook Los Angeles/Chicago 2-Pack är perfekt för arkitekter, designers, stadsplanerare eller någon som uppskattar stadslandskap och vill dokumentera sina observationer och idéer. De är också samlarobjekt för fans av Field Notes och de som har en förkärlek för Los Angeles och Chicago.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Field Notes Streetscape Sketchbook Los Angeles/Chicago 2-Pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *