Field Notes Signature Notebook 2-pack Ruled

Beställ nu!

kr229.00

Field Notes Signature Notebook 2-pack Ruled är ett set med två linjerade anteckningsböcker. De är designade med mjuka omslag och sydda bindningar för hållbarhet och elegans.

Artikelnr: 10623500973498397

Field Notes Signature Notebook 2-pack Ruled är en uppsättning av två högkvalitativa anteckningsböcker som är designade för att vara både funktionella och estetiskt tilltalande. Varje anteckningsbok i detta 2-pack har ett mjukt omslag som är tillverkat av ett slitstarkt, anpassat papper med en diskret textur som ger ett elegant och professionellt utseende.

Anteckningsböckerna mäter 4,25 x 6,5 tum (cirka 10,8 x 16,5 cm), vilket gör dem tillräckligt kompakta för att enkelt kunna bäras med i en ficka, väska eller ryggsäck, men ändå tillräckligt stora för bekväm skrivning. Sidorna är linjerade, vilket ger en strukturerad yta för skrivning och noteringar, och varje bok innehåller 72 sidor.

Pappret är av hög kvalitet och är syrafritt, vilket bidrar till dess hållbarhet och säkerställer att dina anteckningar bevaras över tid utan att gulna eller försämras. Bindningen är en särskilt robust singer-söm, vilket innebär att anteckningsboken kan öppnas platt för enkel användning och skrivning över hela sidan.

Designen är minimalistisk och funktionell, med Field Notes varumärkeslogotyp diskret präglad på omslaget. Detta ger en känsla av diskretion och professionalism som passar i många olika sammanhang, från affärsmöten till personliga dagboksanteckningar.

Field Notes Signature Notebook 2-pack Ruled är perfekt för skribenter, journalister, studenter och alla som uppskattar kvalitet och design i sina skrivmaterial. Dessa anteckningsböcker är tillverkade i USA och är en del av Field Notes bredare sortiment av anteckningsböcker och skrivmaterial som är kända för sin hållbarhet och klassiska design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Field Notes Signature Notebook 2-pack Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *