Field Notes National Parks Serie D 3-Pack

Beställ nu!

kr229.00

Field Notes National Parks Serie D är ett 3-pack anteckningsböcker med omslag som hyllar amerikanska nationalparker. Varje bok har unik illustration av en park och innehåller 48 sidor linjerat papper för anteckningar.

Artikelnr: 10623501826552766

Field Notes National Parks Serie D är en del av en specialutgåva av anteckningsböcker som hyllar några av USA:s mest älskade nationalparker. Varje 3-pack innehåller tre olika böcker, var och en med ett unikt omslag som skildrar en specifik nationalpark. Omslagen är tryckta med en process som kallas ”full-color” och har vackra illustrationer som fångar parkernas natursköna landskap och ikoniska landmärken.

Serie D inkluderar följande nationalparker: Grand Canyon, Joshua Tree och Mount Rainier. Illustrationerna på omslagen är skapade av olika konstnärer och är en del av Fifty-Nine Parks Print Series, vilket innebär att de är samlarobjekt och har en hög konstnärlig kvalitet.

Varje anteckningsbok i 3-packen är i pocketformat, vilket gör dem lätta att bära med sig. De mäter 3,5 x 5,5 tum (ca 89 x 140 mm) och har 48 sidor. Sidorna är linjerade, vilket gör dem idealiska för att skriva ned anteckningar, listor eller dagboksinlägg. Pappret är av hög kvalitet och är känt för att vara hållbart och pennvänligt, vilket innebär att det fungerar bra med många olika skrivinstrument.

Böckerna är häftade med tre robusta klamrar, vilket ger en säker bindning som håller ihop sidorna även under tuffa förhållanden. Detta gör dem till en pålitlig följeslagare för äventyrare och naturälskare som vill dokumentera sina upplevelser.

Field Notes National Parks Serie D är inte bara praktiska utan också samlarvänliga. En del av intäkterna från försäljningen av dessa anteckningsböcker går till National Parks Service för att stödja underhållet och bevarandet av nationalparkerna. Detta gör dem till en meningsfull gåva för alla som uppskattar USA:s naturskönhet och vill bidra till dess bevarande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Field Notes National Parks Serie D 3-Pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *