Field Notes National Parks Serie C 3-Pack

Beställ nu!

kr229.00

Field Notes National Parks Serie C är ett 3-pack anteckningsböcker med omslag som hyllar USA:s nationalparker. Varje bok i serien har unika illustrationer av olika parker, och de är designade för att vara tåliga och praktiska för anteckningar i farten.

Artikelnr: 10623501641612024 Kategori:

Field Notes National Parks Serie C är ett 3-pack anteckningsböcker som är en del av en specialutgåva skapad i samarbete med National Park Service. Varje anteckningsbok i serien hyllar ett specifikt amerikanskt nationalpark med unika illustrationer på omslagen. Serie C inkluderar följande nationalparker: Rocky Mountain, Great Smoky Mountains och Yellowstone.

Produktspecifikationer:

– Mått: Anteckningsböckerna är i pocketformat, vilket vanligtvis innebär måtten 89 mm x 140 mm, vilket gör dem lätta att bära med sig.
– Omslag: Omslagen är tryckta med en process som kallas ”full-color” och har detaljerade illustrationer av varje park. De är tillverkade av ett slitstarkt material som tål användning i fält.
– Bindning: Böckerna är häftade med tre robusta klamrar, vilket ger en säker och hållbar bindning.
– Sidantal: Varje anteckningsbok innehåller 48 sidor.
– Papperskvalitet: Pappret är av hög kvalitet och lämpar sig för en mängd olika skrivredskap, från blyertspennor till bläckpennor.
– Rutnät: Sidorna är linjerade, vilket gör dem idealiska för anteckningar, listor eller till och med skisser.
– Specialfunktioner: På baksidan av varje anteckningsbok finns en kort beskrivning av parken samt praktisk information om parkens storlek, läge och när den grundades.
– Miljövänlighet: Field Notes är kända för sitt engagemang för miljön, och dessa anteckningsböcker är inget undantag. De är tryckta och tillverkade i USA med material från ansvarsfulla källor.

Denna serie är inte bara praktisk för anteckningar och minnesanteckningar utan fungerar också som ett samlarobjekt för naturälskare och entusiaster av amerikanska nationalparker. Dessutom stöder en del av intäkterna från försäljningen av dessa anteckningsböcker bevarandet av nationalparkerna.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Field Notes National Parks Serie C 3-Pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *