Field Notes Memo Book Rutat 3-pack

Beställ nu!

kr199.00

Field Notes Memo Book Rutat 3-pack är små anteckningsböcker med rutat papper. De är praktiska att ha med sig för snabba anteckningar och levereras i ett paket om tre.

Artikelnr: 10623501644228864 Kategori:

Field Notes Memo Book Rutat 3-pack är en uppsättning av tre fickstorlekshäften designade för att vara robusta och praktiska för anteckningar i farten. Varje häfte mäter 89 mm x 140 mm, vilket gör dem tillräckligt små för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller väska.

Omslagen på dessa memo books är tillverkade av ett slitstarkt pappersmaterial som tål dagligt bruk. De har en klassisk och minimalistisk design, ofta med Field Notes varumärkeslogotyp och specifikationer tryckta på framsidan. Färgen på omslagen kan variera mellan olika upplagor, men de håller sig vanligtvis till en jordnära eller neutral färgpalett.

Inuti varje häfte finns 48 sidor av högkvalitativt papper med en rutnätslayout. Rutorna är vanligtvis tryckta i en diskret färg, som grå eller ljusbrun, för att underlätta skrivning och teckning utan att vara distraherande. Papprets vikt och kvalitet är utvalda för att balansera hållbarhet med skrivkomfort och är kompatibla med en mängd olika pennor och bläck.

Häftena är häftade med tre robusta klamrar längs ryggen, vilket säkerställer att sidorna hålls ihop även vid frekvent användning. Den häftade konstruktionen tillåter häftet att öppnas platt, vilket underlättar skrivning och ritning över hela sidan.

Field Notes Memo Books är populära bland designers, konstnärer, ingenjörer, forskare och alla som uppskattar att ha ett pålitligt och lättillgängligt verktyg för att fånga tankar, idéer eller observationer när de är på språng. Rutat 3-pack är särskilt användbart för dem som föredrar struktur och precision i sina anteckningar eller skisser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Field Notes Memo Book Rutat 3-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *