Field Notes Memo Book Mixed 3-pack

Beställ nu!

kr199.00

Field Notes Memo Book Mixed 3-pack är ett set med tre fickstorlekshäften för anteckningar, varje med olika linjering: rutat, linjerat och blankt. De är tillverkade i USA och kända för sin hållbarhet och klassiska design.

Artikelnr: 10623501720633937 Kategori:

Field Notes Memo Book Mixed 3-pack är en samling av tre fickstorlek anteckningsböcker designade för att vara robusta och bärbara, perfekta för anteckningar på språng. Varje 3-pack innehåller olika typer av papper: en med linjerat, en med rutat och en med blankt papper, vilket ger användaren flexibilitet beroende på behov.

Produktspecifikationer:
– Storlek: 89 mm x 140 mm, vilket gör dem lätta att bära i en ficka eller väska.
– Antal sidor: 48 sidor per bok, totalt 144 sidor i ett 3-pack.
– Omslag: Tillverkade av hållbart omslagspapper som är tillräckligt tåligt för att stå emot slitage från dagligt bruk.
– Bindning: Sadelstygnad, vilket innebär att böckerna är ihopsydda med två stygn längs ryggen, vilket gör dem hållbara och lätta att öppna platt.
– Papperskvalitet: Pappret är av hög kvalitet och är anpassat för att motstå bläckblödning och fjäderbildning, vilket gör det lämpligt för olika pennor inklusive bläckpennor, kulspetspennor och blyertspennor.
– Design: Klassisk och minimalistisk design med Field Notes varumärkeslogotyp och specifikationer tryckta på baksidan av varje omslag.
– Tillverkning: Producerade i USA.

Field Notes Memo Book Mixed 3-pack är idealiska för journalister, designers, konstnärer, studenter, eller någon som uppskattar konsten att skriva för hand och behöver en pålitlig och stilfull plats att samla sina tankar, listor, skisser eller anteckningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Field Notes Memo Book Mixed 3-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *