Field Notes Memo Book Expedition 3-pack

Beställ nu!

kr229.00

Field Notes Memo Book Expedition är ett 3-pack vattentåliga, slitstarka anteckningsböcker designade för extrema förhållanden. De har dotterad rutnät på sidorna och är tillverkade av Yupo Synthetic-papper, vilket gör dem nästan oförstörbara.

Artikelnr: 10623501570211708 Kategori:

Field Notes Memo Book Expedition är en serie av fickvänliga anteckningsböcker som är designade för att tåla extrema väderförhållanden och tuffa miljöer. Varje Expedition-anteckningsbok mäter 3,5 x 5,5 tum (ca 8,9 x 14 cm) och har 48 sidor. De säljs i 3-pack och varje bok har en distinkt orange framsida och svart bakre omslag.

Omslagen på Expedition-böckerna är tillverkade av Yupo Synthetic Paper, ett vattentåligt och rivsäkert material som är känt för sin hållbarhet. Detta gör att böckerna kan användas i regn, snö och andra våta förhållanden utan att sidorna tar skada. Yupo-pappret är också helt återvinningsbart.

Sidorna inuti är prickade, vilket ger en flexibel guide för både skrivning och ritning utan att vara lika dominerande som traditionella linjer eller rutnät. Pappret är tillverkat för att fungera väl med en mängd olika skrivinstrument, inklusive blyertspennor, kulspetspennor och även permanenta markörer.

Expedition-serien är en del av Field Notes ”Colors” limited-edition-serie och har en unik design med en topografisk karta av Antarktis på omslagets insida. Varje bok är trådbunden, vilket ger en hållbar och flexibel rygg som kan tåla upprepade öppningar och stängningar.

Förutom dess fysiska egenskaper, har varje Expedition-anteckningsbok en kort historia om Antarktis, vilket ger en extra dimension till användarupplevelsen. Field Notes är kända för sin uppmärksamhet på detaljer och kvalitet, och Expedition-böckerna är inget undantag, vilket gör dem till ett populärt val för äventyrare, forskare, och alla som behöver en robust anteckningsbok för fältarbete eller daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Field Notes Memo Book Expedition 3-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *