Field Notes Memo Book Dotted 3-pack

Beställ nu!

kr229.00

Field Notes Memo Book Dotted 3-pack är ett set med tre fickstorlekshäften med prickade sidor för anteckningar eller skisser. De är hållbara och praktiska för daglig användning.

Artikelnr: 10623500837550366 Kategori:

Field Notes Memo Book Dotted 3-pack är en uppsättning av tre fickstorlekshäften designade för bärbarhet och funktionalitet. Varje häfte mäter 3,5 x 5,5 tum (ca 89 x 140 mm), vilket gör dem tillräckligt små för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller väska, men tillräckligt stora för att anteckningar och idéer ska kunna få plats.

Omslagen på dessa häften är tillverkade av ett slitstarkt pappersmaterial som kan tåla dagligt bruk och de är flexibla nog för att kunna hanteras och böjas utan att ta skada. Omslagets design är vanligtvis minimalistisk med Field Notes varumärkeslogotyp och specifikationer tryckta på framsidan.

Inuti häftena finns sidor med punktade (dotted) linjer, vilket är en populär layout bland användare som föredrar en ren och diskret guide för skrivning eller ritning jämfört med traditionella linjerade eller rutade sidor. Punktrutnätet ger flexibilitet för både text och skissande, vilket gör dessa häften idealiska för en mängd olika användningsområden, inklusive bullet journaling, projektplanering eller snabba anteckningar.

Pappret i Field Notes häften är av hög kvalitet och är känt för att vara pennvänligt, vilket innebär att det minimerar bläckblödning och genomslag. Detta gör dem lämpliga för användning med olika skrivinstrument, inklusive kulspetspennor, bläckpennor, blyertspennor och till och med vissa typer av markörer.

Varje häfte innehåller 48 sidor, vilket ger totalt 144 sidor i ett 3-pack. De är häftade med robusta klamrar, vilket säkerställer att sidorna håller ihop även vid frekvent användning.

Field Notes Memo Book Dotted 3-pack är ofta tillverkade i USA och är en del av Field Notes varierande utbud av anteckningsböcker som kombinerar kvalitet och funktionalitet med en klassisk och tidlös estetik. De är populära bland designers, konstnärer, ingenjörer, studenter och alla som uppskattar enkelheten och effektiviteten i en välutformad anteckningsbok.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Field Notes Memo Book Dotted 3-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *