Rea!

Field Notes 5E Monster/Encounter Journal 2-Pack

Beställ nu!

kr221.00

Field Notes 5E Monster/Encounter Journal 2-Pack är ett set med två fickformat anteckningsböcker designade för att hjälpa spelare och spelledare att organisera och dokumentera monster och möten i Dungeons & Dragons 5E. Varje bok innehåller strukturerade sidor för att enkelt kunna skriva ner viktig information om spelets varelser och strider.

Artikelnr: 10623501424611751 Kategori:

Field Notes 5E Monster/Encounter Journal 2-Pack är en uppsättning av två specialdesignade anteckningsböcker skapade för att hjälpa spelare och spelledare att organisera och dokumentera monster och möten i Dungeons & Dragons 5th Edition (5E). Varje journal i detta 2-pack är utformat för att vara både funktionellt och hållbart, med en storlek som är lätt att bära med sig under spelsessioner.

Produkten har följande egenskaper och designelement:

**Storlek och Material:**
– Varje journal mäter 4,75 x 7,5 tum, vilket gör dem tillräckligt kompakta för att enkelt kunna förvaras i en ryggsäck eller spelpåse.
– Omslagen är tillverkade av ett robust papper eller kartongmaterial som tål slitage och kan stå emot regelbunden användning.

**Layout och Innehåll:**
– Sidorna inuti är förtryckta med en layout som är specifikt utformad för att organisera information om monster och möten. Detta inkluderar sektioner för namn, storlek, typ, utmaningsgrad (CR), och andra relevanta statistik som hit points, attacker, förmågor, svagheter och beteenden.
– Det finns även utrymme för anteckningar om monsterets ursprung, vanor och skatter eller föremål de kan bära på sig.
– För mötesjournalen finns det sektioner för att dokumentera plats, deltagande karaktärer, utfall och eventuella komplikationer eller plottpunkter som uppstår under mötet.

**Användbarhet:**
– Journalerna är utformade för att vara intuitiva och enkla att använda, vilket gör det snabbt och enkelt för användaren att hitta och lägga till information under spelets gång.
– De kan användas för att förbereda möten i förväg eller för att hålla koll på vad som händer under en spelsession.

**Design:**
– Omslagen kan ha en stilren och äventyrlig design som passar temat för Dungeons & Dragons.
– Sidorna kan vara linjerade, prickade eller ha ett rutnät för att underlätta skrivandet och organiseringen.

**Förpackning:**
– 2-pack innebär att du får två separata journaler, vilket kan vara användbart för att separera olika typer av information eller för att hantera flera kampanjer samtidigt.

Field Notes 5E Monster/Encounter Journal 2-Pack är en idealisk resurs för seriösa D&D-spelare som vill ha en organiserad och effektiv metod för att hantera spelets många komplexa element.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Field Notes 5E Monster/Encounter Journal 2-Pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *