Field Notes 5E Game Master Journal 2-Pack

Beställ nu!

kr295.00

Field Notes 5E Game Master Journal 2-Pack är en uppsättning anteckningsböcker designade speciellt för att hjälpa spelledare att organisera och dokumentera sina Dungeons & Dragons 5E-kampanjer. Varje pack innehåller två hårda anteckningsböcker med förtryckta sidor för karaktärsstatistik, äventyrsloggar och kartor.

Artikelnr: 10623502010035083 Kategori:

Field Notes 5E Game Master Journal 2-Pack är en uppsättning av två specialdesignade anteckningsböcker skapade för att hjälpa spelledare (Game Masters, GMs) att organisera och dokumentera sina Dungeons & Dragons 5th Edition (5E) kampanjer. Varje journal är utformad för att vara både funktionell och hållbar, med en storlek som är lätt att bära med sig.

Produkten har följande egenskaper:

– **Storlek och Bindning:** Varje journal mäter 4,75 x 7,5 tum, vilket gör dem tillräckligt kompakta för att enkelt kunna tas med i en ryggsäck eller väska. De är trådbundna, vilket tillåter dem att ligga platt när de är öppna för enkel användning under spelsessioner.

– **Omslag:** Omslagen är tillverkade av ett slitstarkt material som tål regelbunden användning och transport. Designen är ofta diskret och professionell, med Field Notes varumärkeslogotyp och kanske någon form av 5E-specifik branding eller illustration.

– **Sidlayout:** Sidorna inuti är förtryckta med layouter som är specifikt utformade för att hjälpa GMs att organisera sina kampanjer. Detta kan inkludera sektioner för äventyrsöversikter, världskartor, uppdrag, NPC:er (icke-spelande karaktärer), monster, skatter och annan viktig information som behövs för att driva en kampanj.

– **Papper:** Pappret är av hög kvalitet, tjockt nog att motstå bläckblödning och genomslag, vilket gör det möjligt att använda olika skrivinstrument som pennor, bläckpennor och markörer.

– **Antal sidor:** Varje journal innehåller vanligtvis tillräckligt med sidor för att dokumentera flera sessioner av spel, vilket gör det möjligt för GMs att använda en enda bok under en längre tidsperiod.

– **Tilläggsfunktioner:** Journals kan också inkludera referensmaterial som snabbregler, tabeller för slumpmässiga händelser eller listor över namn för spontan karaktärsskapande.

Field Notes 5E Game Master Journal 2-Pack är en idealisk resurs för seriösa och organiserade spelledare som vill ha en dedikerad plats för att hålla ordning på alla aspekter av sina spelvärldar och sessioner. Dess kompakta storlek och genomtänkta design gör det till ett oumbärligt verktyg för att skapa och underhålla en rik och sammanhängande spelupplevelse för spelarna.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Field Notes 5E Game Master Journal 2-Pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *