,

Faber-Castell Oljefärg 12-set

Beställ nu!

kr149.00

Faber-Castell Oljefärg 12-set är ett set med tolv tuber av högkvalitativ oljefärg. Setet är avsett för konstnärer som vill ha ett brett spektrum av färger för sina målningar.

Artikelnr: 10623501359618652 Kategorier: ,

Faber-Castell Oljefärg 12-set är en samling av högkvalitativa oljefärger som är idealiska för konstnärer på alla nivåer, från nybörjare till professionella. Setet innehåller tolv tuber med oljefärg, var och en innehållande 12 ml färg. Färgerna är noggrant utvalda för att ge en bred palett som kan blandas för att skapa ett oändligt spektrum av nyanser och toner.

Varje färg i detta set är tillverkad med fina pigment och en oljebas, vilket ger en jämn och smidig konsistens som är lätt att blanda och arbeta med. Färgerna har en utmärkt täckförmåga och kan appliceras på en mängd olika ytor, inklusive duk, trä och papper.

Färgerna torkar långsamt, vilket ger konstnären gott om tid att arbeta med materialet och göra ändringar innan färgen stelnar. När färgen har torkat blir den mycket hållbar och har en stark resistens mot vatten och ljus, vilket säkerställer att konstverken behåller sin lyster och djup över tid.

Setet inkluderar en rad grundläggande färger som kan användas i sin rena form eller blandas för att skapa nya nyanser. Färgerna är vanligtvis:

1. Titanvitt
2. Kadmiungul ljus imitation
3. Kadmiunröd ljus imitation
4. Permanent karmin
5. Ultramarinblå
6. Ftaloblå
7. Permanent grön ljus
8. Viridian (ftalogrön)
9. Sienna bränd
10. Umbra natur
11. Rå umbra
12. Elfenbenssvart

Faber-Castell är känt för sin höga kvalitet och detta oljefärgsset är inget undantag. Det är perfekt för konstnärer som vill utforska oljemåleriets rika och levande medium. Setet kommer i en kompakt och lättanvänd förpackning, vilket gör det enkelt att förvara och transportera.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Oljefärg 12-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *