Faber-Castell Creative Marker Set Svart/Vit

Beställ nu!

kr45.00

Faber-Castell Creative Marker Set Svart/Vit är ett set med tuschpennor i svart och vitt för konstnärligt bruk. Pennorna är avsedda för kreativa projekt och detaljarbete med hög täckförmåga och vattenbaserat bläck.

Artikelnr: 10623500275545961 Kategori:

Faber-Castell Creative Marker Set Svart/Vit är ett set av högkvalitativa markörer designade för konstnärer, designers och hobbyanvändare som vill skapa detaljerade och dynamiska illustrationer, skisser och designprojekt. Setet innehåller markörer i två grundläggande färger: svart och vit, vilket gör det till ett mångsidigt verktyg för en mängd olika applikationer.

Markörerna har en robust och hållbar spets som är lämplig för både fina linjer och breda penseldrag. Spetsen är vanligtvis dubbeländad med en fin spets för detaljarbete och en bredare, snedskuren spets för att fylla större ytor och skapa varierande linjebredder. Detta ger användaren flexibilitet att växla mellan precision och täckning utan att behöva byta verktyg.

Bläcket i Faber-Castell Creative Marker Set är av hög kvalitet och ger jämn, smetfri applicering. Det är vattenbaserat och icke-toxiskt, vilket gör det säkert för användare i alla åldrar. Bläcket är också snabbtorkande, vilket minimerar risken för kladd och gör det enkelt att arbeta i flera lager.

Svarta markörer är perfekta för att skapa starka konturer, skuggor och djup i illustrationer, medan de vita markörerna kan användas för att lägga till höjdpunkter och korrigera små detaljer. Den vita markören är särskilt användbar på mörka eller färgade papper där den kan ge en stark kontrast.

Setet kommer ofta i en praktisk förpackning som gör det enkelt att förvara och transportera markörerna. Förpackningen kan också fungera som en ställning för att hålla markörerna organiserade och lättillgängliga under användning.

Faber-Castell är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet, och dessa markörer är inget undantag. De är designade för att hålla länge även vid frekvent användning, vilket gör dem till en bra investering för alla som regelbundet arbetar med illustrationer och design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Creative Marker Set Svart/Vit”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *