Rea!

Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis8. Green gold

Beställ nu!

kr22.00

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna. Färgen ”Green gold” är en enskild penna som säljs styckvis.

Artikelnr: 10623502038704079 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna som säljs styckvis, och färgen ”Green gold” (grönt guld) är en av de unika nyanserna i denna serie. Pennan är utformad för att kombinera egenskaperna hos traditionella akvarellfärger med enkelheten och kontrollen hos en penna. Den har en tjock, rundad kropp som är bekväm att hålla i och en högkvalitativ blyertskärna som är både tjock och helt vattenlöslig.

Kärnan i Albrecht Dürer-pennan är tillverkad av högkvalitativa pigment som ger rika och intensiva färger. När den används torr ger den en färgstark linje som liknar den från en vanlig färgpenna. När den används med vatten och en pensel kan pigmenten lösas upp och spridas ut för att skapa en mängd olika akvarelltekniker och effekter. Färgen ”Green gold” är en komplex och mångsidig nyans som kan användas för att skapa naturliga element som lövverk eller för att ge konstverk en unik och lyxig touch.

Pennans höga ljusäkthet säkerställer att färgerna behåller sin klarhet över tid och inte bleknar, vilket gör dem idealiska för konstverk som ska visas upp eller bevaras. Faber-Castell Albrecht Dürer-pennorna är också kända för sin förmåga att skapa fina detaljer och för att de kan skärpas till en fin spets, vilket gör dem lämpliga för detaljarbete.

Pennan är tillverkad av miljövänligt trä och märkt med Faber-Castell’s SV-stämpel, vilket garanterar att träet kommer från hållbart skogsbruk. ”Green gold” är en del av en omfattande palett av färger som erbjuds i Albrecht Dürer-serien, vilket gör det möjligt för konstnärer att utöka sin palett och utforska en värld av kreativa möjligheter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis8. Green gold”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *