Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis3. Magenta

Beställ nu!

kr27.00

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna. Denna penna har färgen magenta och säljs styckvis.

Artikelnr: 10623501748116872 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna som säljs styckvis, här i färgen Magenta. Pennan är tillverkad av återvunnet trä och har en tjock, olackerad sexkantig kropp som ger ett bekvämt grepp och förhindrar att pennan rullar av bordet. Kärnan i pennan är tjock och helt inkapslad i trä för att minska risken för brytning.

Albrecht Dürer-pennorna är kända för sin höga pigmentering och ljusäkthet, vilket innebär att färgerna behåller sin intensitet och inte bleknar över tid. Magenta-färgen är klar och levande, och kan lätt blandas med vatten för att skapa olika nyanser och övergångar när den används som akvarell.

Pigmentet löser sig jämnt och smidigt när det kommer i kontakt med vatten, vilket gör det möjligt för konstnären att experimentera med olika akvarelltekniker. Pennan är också utmärkt för detaljarbete och precisionsmålning, tack vare den fina spetsen som behåller sin form även efter många användningar.

Faber-Castell Albrecht Dürer akvarellpennor är vattenlösliga och kan användas både torra och våta för att skapa en mängd olika effekter. De är idealiska för konstnärer, illustratörer och alla som uppskattar högkvalitativa teckningsmaterial. Magenta-pennan kan köpas enskilt, vilket gör det möjligt för användaren att bygga upp eller komplettera sin samling av färger efter behov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis3. Magenta”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *