Rea!

Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis2. Beige red

Beställ nu!

kr22.00

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ vattenlöslig färgpenna. Denna penna har färgen ”Beige Red” och säljs styckvis.

Artikelnr: 10623500335057597 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna som säljs styckvis. Modellen ”Beige red” är en av de många färgerna som erbjuds i denna serie. Pennan är utformad för att kombinera egenskaperna hos traditionella färgpennor med de unika fördelarna hos vattenlösliga färger.

Pigmenteringen i Albrecht Dürer-serien är av professionell kvalitet, vilket innebär att färgen är intensiv och har en hög ljusäkthet, vilket garanterar att konstverket behåller sin färgstyrka över tid. ”Beige red” är en varm, neutral ton som kan användas för att skapa naturliga hudtoner, skuggor och detaljer i både realistiska och abstrakta konstverk.

Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativt trä, vilket gör den hållbar och lätt att vässa. Pennan har en sexkantig form för bättre grepp och kontroll under teckning. Den tjocka, oljebaserade kärnan tillåter en mjuk applicering och kan lätt blandas med vatten för att skapa en akvarell-effekt.

Faber-Castell Albrecht Dürer-pennor är miljövänliga, tillverkade med trä från hållbart skogsbruk och är vattenbaserade, vilket gör dem säkra för användare och miljön. ”Beige red” är en mångsidig färg som är ett utmärkt tillskott till varje konstnärs palett, oavsett om man är amatör eller professionell.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis2. Beige red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *