Rea!

Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis1. Pompeian red

Beställ nu!

kr22.00

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna som säljs styckvis i färgen Pompeian Red. Pennan är känd för sin förmåga att kombinera precisionen hos en färgpenna med de mjuka övergångarna av akvarell.

Artikelnr: 10623500121076694 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna som säljs styckvis, och här beskrivs färgen ”Pompeian Red”. Denna penna är en del av Faber-Castell’s professionella konstnärsserie och är uppkallad efter den berömda tyska konstnären Albrecht Dürer.

Pompeian Red är en djup, varm röd nyans som påminner om den röda färg som användes i antikens Pompeji. Pennan har en tjock och hållbar kärna som tillåter en mjuk och jämn applicering av färg. Kärnan är tillverkad av högkvalitativa pigment som ger en utmärkt färgintensitet och ljusäkthet, vilket innebär att färgen bevarar sin klarhet över tid och inte bleknar i ljuset.

Akvarellpennan kan användas torr för detaljerade teckningar och skisser, eller blandas med vatten för att skapa olika akvarelleffekter. När den används med vatten löser pigmenten upp sig och kan spridas jämnt över papperet, vilket ger konstnären möjlighet att experimentera med olika tekniker och skapa mjuka färgövergångar.

Pennans sexkantiga form ger ett bekvämt grepp och förhindrar att den rullar av arbetsytan. Träet som används i pennan är av hög kvalitet och kommer från certifierat hållbart skogsbruk, vilket gör den till ett miljövänligt val för medvetna konstnärer.

Faber-Castell Albrecht Dürer akvarellpennor är vattenlösliga och kan enkelt blandas med andra färger i serien för att skapa ett oändligt spektrum av nyanser. Pompeian Red är idealisk för konstnärer som vill ha en rik och varm röd ton i sina verk, oavsett om det är för illustrationer, modeillustrationer, landskap eller porträtt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis1. Pompeian red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *