Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis1. Coral

Beställ nu!

kr27.00

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna i färgen Coral. Pennan säljs styckvis och är känd för sin förmåga att skapa både detaljerade teckningar och akvarellmålningar.

Artikelnr: 10623501833176612 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna som säljs styckvis, och här beskrivs färgen Coral. Pennan är tillverkad av naturligt trä och har en tjock, rund kropp som är bekväm att hålla i. Den har en högkvalitativ pigmentering som ger en intensiv och ljusäkta färg. Coral är en varm, mellanröd nyans som påminner om korallrevens färg.

Spetsen på Albrecht Dürer-pennan är tjock och kan spetsas till en fin spets för detaljarbete eller användas platt för att täcka större ytor. Kärnan är mjuk men robust, vilket gör att den inte bryts lätt under tryck. När den används torr ger pennan en stark och klar linje, men den kan också blandas med vatten för att skapa en akvarell-effekt. Färgen kan då lätt spridas och blandas på papperet för att skapa olika nyanser och övergångar.

Pigmenten i Albrecht Dürer-pennorna är av högsta kvalitet och är vattenlösliga, vilket innebär att de kan användas både för torrteckning och akvarellmålning. Coral-färgen är ljusäkta, vilket betyder att den behåller sin intensitet och inte bleknar över tid.

Pennan är märkt med både färgnamnet och ett färgnummer för enkel identifiering. Den är också utrustad med en miljövänlig vattenbaserad lack, vilket bidrar till att skydda pennan och förlänga dess livslängd. Faber-Castell Albrecht Dürer-pennor är kända för sin höga kvalitet och används av både professionella konstnärer och hobbytecknare.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis1. Coral”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *