Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis0. Salmon

Beställ nu!

kr27.00

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna i färgen Salmon. Pennan är vattenlöslig och kan användas både torr och med vatten för att skapa akvarell-effekter.

Artikelnr: 10623502059627917 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna som säljs styckvis. Modellen ”Salmon” refererar till pennans färg, som är en mjuk och varm laxrosa nyans. Denna penna är en del av Faber-Castell’s professionella sortiment och är uppskattad för sin förmåga att kombinera egenskaperna hos traditionella akvarellfärger med enkelheten och precisionen hos en penna.

Pigmenteringen i Albrecht Dürer-serien är av högsta kvalitet, vilket ger starka och ljusäkta färger. Färgen kan appliceras torrt och sedan blandas med vatten för att skapa akvarell-effekter. Kärnan i pennan är tillverkad av högkvalitativt pigment som löser sig helt när den blandas med vatten, vilket gör det möjligt för konstnären att arbeta med en mängd olika tekniker och effekter.

Pennkroppen är sexkantig, vilket ger ett bekvämt och stadigt grepp, och är tillverkad av FSC-certifierat trä, vilket innebär att det kommer från hållbart skogsbruk. Pennan är också utrustad med en högkvalitativ borste för att kunna sprida ut och arbeta med färgen på papperet.

Faber-Castell Albrecht Dürer akvarellpennor är vattenlösliga och kan användas både av professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar material av hög kvalitet. ”Salmon” är en av många färger som finns tillgängliga i denna serie, och kan användas enskilt eller i kombination med andra färger för att skapa detaljerade och dynamiska konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis0. Salmon”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *