Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 283. Burnt siena

Beställ nu!

kr27.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 283 är en högkvalitativ akvarellpenna i färgen bränd siena. Pennan är vattenlöslig och lämpar sig för detaljerade och lager-på-lager-tekniker.

Artikelnr: 10623501906407738 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 283 Burnt Siena är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarell. Pennan har en tjock, bruten brun färg som är djupt mättad och har en varm, jordnära ton som är idealisk för att skapa naturliga skuggor, landskap och detaljer i porträtt.

Kärnan i pennan är tillverkad av en blandning av pigment och bindemedel som ger en mjuk och smidig applicering. Pigmentet är ljusäkta, vilket innebär att färgen inte bleknar över tid och behåller sin intensitet. När den används torr ger pennan en stark och klar linje, men när den blandas med vatten löses pigmentet upp och skapar en äkta akvarelleffekt.

Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativt trä som är lätt att vässa och håller kärnan säkert på plats. Den sexkantiga formen ger ett bekvämt grepp och förhindrar att pennan rullar av arbetsytan. Pennan är märkt med både färgnamnet och numret (283) samt Faber-Castell-logotypen, vilket gör det enkelt att identifiera och välja rätt nyans bland andra pennor.

Faber-Castell Albrecht Dürer 283 Burnt Siena är en del av en professionell serie akvarellpennor och är lämplig för både amatörer och professionella konstnärer som vill utforska akvarelltekniker med precision och kontroll. Den kan användas enskilt eller i kombination med andra färger i serien för att skapa detaljerade och dynamiska akvarellmålningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 283. Burnt siena”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *