Rea!

Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 278. Chrome oxide green

Beställ nu!

kr22.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 278 är en högkvalitativ akvarellpenna i färgen kromoxidgrön. Pennan är vattenlöslig och lämpar sig för detaljerade och lager-på-lager-tekniker.

Artikelnr: 10623501846745955 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 278 Chrome Oxide Green är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarell. Pennan är tillverkad av naturliga pigment och erbjuder en exceptionell färgintensitet och ljusäkthet, vilket gör att dina konstverk behåller sin lyster över tid.

Pigmentet i pennan är Chrome Oxide Green, en mättad och jordnära grön nyans som är idealisk för att skapa naturtrogna bladverk, landskap och andra gröna element i dina konstverk. Färgen kan läggas på torrt och sedan blandas med vatten för att skapa mjuka övergångar och akvarelleffekter.

Själva pennan har en högkvalitativ träkropp och en stark, slitstark spets som kan vässas till en fin punkt för detaljarbete. Den är också utrustad med en miljövänlig vattenbaserad lack och har en lätt identifierbar färgmärkning på pennkroppen för snabb färgigenkänning.

Faber-Castell Albrecht Dürer-serien är känd för sin överlägsna kvalitet och används av professionella konstnärer över hela världen. Dessa pennor är vattenlösliga, vilket innebär att de kan användas både som traditionella färgpennor och som akvarellpennor, vilket ger konstnären flexibilitet och mångsidighet i sitt skapande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 278. Chrome oxide green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *