Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 275. Warm grey 6

Beställ nu!

kr27.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 275 är en högkvalitativ akvarellpenna. Färgen ”Warm grey 6” är en varm gråton.

Artikelnr: 10623502098275627 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 275 Warm Grey VI är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer och hobbyanvändare en exceptionell mångsidighet och precision. Pennan är en del av Faber-Castell’s Albrecht Dürer-serie, som är namngiven efter den berömda tyska renässanskonstnären och är känd för sin överlägsna pigmentering och färgstyrka.

Denna specifika penna har färgnumret 275 och är färgnyansen Warm Grey VI, vilket är en varm gråton som kan användas för att skapa skuggor, djup och detaljer i ett konstverk. Pennan är utrustad med en tjock och hållbar spets som gör det möjligt att teckna både fina linjer och breda penseldrag. Spetsen är tillverkad av högkvalitativt bly som är vattenlösligt och kan blandas med vatten för att skapa en akvarelleffekt.

Skaftet på pennan är tillverkat av trä från hållbart skogsbruk och är sexkantigt i formen, vilket ger ett bekvämt och stadigt grepp. Färgen på skaftet matchar färgen på blyet, vilket gör det enkelt att identifiera önskad färg i en uppsättning.

Faber-Castell Albrecht Dürer-pennor är kända för sin ljusäkthet, vilket innebär att färgerna behåller sin intensitet och inte bleknar över tid. Detta gör dem idealiska för konstverk som ska visas eller bevaras.

På grund av sin höga kvalitet och mångsidighet är Faber-Castell Albrecht Dürer 275 Warm Grey VI en populär penna bland professionella konstnärer, designstudenter och seriösa hobbykonstnärer som uppskattar förmågan att kombinera detaljerad teckning med akvarelltekniker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 275. Warm grey 6”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *