Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 252. Copper

Beställ nu!

kr27.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 252 är en högkvalitativ akvarellpenna i färgen koppar. Pennan är vattenlöslig och lämpar sig för detaljerade och professionella konstverk.

Artikelnr: 10623502020520229 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 252 Copper är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer och hobbyanvändare en exceptionell mångsidighet och precision. Pennan är en del av Faber-Castell’s Albrecht Dürer-serie, som är känd för sin överlägsna pigmentering och förmåga att skapa detaljerade och levande konstverk.

Produktspecifikationer:

– Färg: 252 Copper (koppar)
– Pigment: Högkvalitativt, ljusäkta pigment som ger långvarig färgintensitet.
– Kärna: Tjock och helt vattenlöslig kärna som tillåter enkel blandning och övergång av färger när den används med vatten.
– Form: Pennan har en sexkantig form för ett bekvämt och stadigt grepp.
– Trä: Tillverkad av högkvalitativt trä som är lätt att vässa och är hållbart.
– Mångsidighet: Kan användas torr för detaljerade teckningar eller med vatten för att skapa akvarell-effekter.
– Användningsområden: Lämplig för en mängd olika tillämpningar, inklusive skissning, teckning, målning och blandningstekniker.
– Märke: Faber-Castell är ett välkänt och respekterat varumärke inom konstnärsmaterial, känt för sin kvalitet och innovation.

Denna akvarellpenna är idealisk för konstnärer som vill ha kontroll över detaljer samtidigt som de har möjlighet att experimentera med vattenfärgstekniker. Med sin rika och metalliska kopparfärg är den perfekt för att lägga till varma accenter och höjdpunkter i konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 252. Copper”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *