Rea!

Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 250. Gold

Beställ nu!

kr22.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 250 Gold är en högkvalitativ akvarellpenna. Pennan är känd för sin intensiva färg och vattenlöslighet.

Artikelnr: 10623500130935963 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 250 Gold är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer och kreativa entusiaster möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarellmålning. Pennan är en del av Faber-Castell’s Albrecht Dürer-serie, som är uppkallad efter den berömda tyska renässanskonstnären och är känd för sin överlägsna pigmentering och mångsidighet.

Produkten säljs styckvis, vilket gör det möjligt för användare att välja exakt de färger de behöver för att komplettera sitt befintliga sortiment eller för ett specifikt projekt. Färgen ”250 Gold” är en rik och glänsande guldton som kan användas för att skapa lyxiga och dekorativa detaljer i konstverk.

Pigmentet i pennan är av högsta artistkvalitet och ger en färgstark och ljusäkta linje som inte bleknar över tid. När den används torr fungerar den som en vanlig färgpenna, men när den blandas med vatten omvandlas strecken till en akvarelliknande effekt. Detta ger konstnären möjlighet att experimentera med olika tekniker inom samma konstverk.

Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativt trä och är sexkantig i formen för ett bekvämt och stadigt grepp. Pennan är också utrustad med en miljövänlig vattenbaserad lack och har en hög motståndskraft mot brytning tack vare Faber-Castell’s speciella limningsprocess (SV-bonding) som säkrar minen längs hela pennans längd.

Faber-Castell Albrecht Dürer 250 Gold är en utmärkt penna för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar kvalitet och precision i sitt konstnärliga arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 250. Gold”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *