Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 249. Mauve

Beställ nu!

kr27.00

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna. Färgen för denna penna är mauve och den säljs styckvis.

Artikelnr: 10623502112317999 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 249 Mauve är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer och kreativa entusiaster möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarellmålning. Pennan är namngiven efter den berömda tyska konstnären Albrecht Dürer, vilket understryker dess konstnärliga arv och kvalitet.

Produkten är en del av Faber-Castell’s professionella sortiment och är känd för sin exceptionella pigmentering och ljusäkthet. Färgen 249 Mauve är en distinkt lila nyans som kan användas för att skapa mjuka skuggor, djupa toner eller för att blanda med andra färger för att skapa en mängd olika nyanser och effekter.

Pigmentet i pennan är av högsta kvalitet och är vattenlösligt, vilket innebär att när det appliceras på papper kan det blandas med vatten för att skapa akvarelliknande effekter. Detta gör det möjligt för användaren att arbeta med en mängd olika tekniker, från detaljerade linjer till breda penseldrag.

Själva pennan har en hållbar och miljövänlig träkropp med en tydlig färgmärkning vid basen, vilket gör det enkelt att identifiera färgen. Spetsen är tillverkad av högkvalitativt bly som är både tjockt och motståndskraftigt mot tryck, vilket gör att den kan vässas till en fin spets för detaljarbete eller användas med en bredare kant för att täcka större ytor.

Faber-Castell Albrecht Dürer 249 Mauve är en enskild penna som kan köpas separat, vilket är idealiskt för dem som vill komplettera sin befintliga samling av akvarellpennor eller ersätta en specifik färg. Den är också en del av ett större sortiment av färger, vilket gör det möjligt för konstnärer att bygga upp en komplett palett för alla sina konstnärliga behov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 249. Mauve”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *