Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 247. Indanthrene blue

Beställ nu!

kr27.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 247 är en högkvalitativ akvarellpenna i färgen indantrenblå. Pennan är vattenlöslig och lämpar sig för detaljerade och lager-på-lager-tekniker.

Artikelnr: 10623502050167594 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 247 Indanthrene Blue är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarellmålning. Pennan är tillverkad av naturligt trä och har en tjock, olackerad sexkantig kropp som ger ett bekvämt grepp och förhindrar att den rullar av arbetsytan.

Kärnan i Albrecht Dürer-pennan är rik på pigment och har en diameter på 3,8 mm, vilket ger en jämn och intensiv färgapplicering. Indanthrene Blue är en djup och mättad blå nyans med utmärkt ljusäkthet, vilket innebär att färgen behåller sin intensitet och klarhet över tid även när den utsätts för ljus.

Färgen kan appliceras torr för detaljerade linjer och skisser, eller blandas med vatten för att skapa en mängd akvarelleffekter. När den blandas med vatten löses pigmenten upp och kan spridas med en pensel för att skapa mjuka övergångar, tvättar och lager. Detta gör pennan idealisk för både traditionella akvarelltekniker och blandtekniker.

Faber-Castell Albrecht Dürer-pennor är kända för sin höga kvalitet och tillverkas med miljövänliga processer. De är vattenlösliga, syrafria och icke-toxiska, vilket gör dem säkra för användare i alla åldrar. Indanthrene Blue 247 är en del av en omfattande palett av färger som erbjuds i Albrecht Dürer-serien, vilket gör det möjligt för konstnärer att skapa en bred variation av konstverk med olika nyanser och toner.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 247. Indanthrene blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *