Rea!

Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 235. Cold grey 6

Beställ nu!

kr22.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 235 är en högkvalitativ akvarellpenna. Färgen ”Cold Grey 6” är en kall gråton.

Artikelnr: 10623500094121965 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 235 Cold Grey 6 är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer och hobbyanvändare en exceptionell mångsidighet och precision. Pennan är en del av Faber-Castell’s Albrecht Dürer-serie, som är namngiven efter den berömda tyska renässanskonstnären och är känd för sin överlägsna pigmentering och färgbeständighet.

Produkten är en enskild penna med färgbeteckningen 235, vilket motsvarar en kall grå nyans med beteckningen Cold Grey 6. Denna specifika gråton är djup och mättad, vilket gör den idealisk för skuggning, toning och detaljarbete där en kallare grå nyans önskas.

Pigmentet i pennan är av högsta artistkvalitet och är vattenlösligt, vilket innebär att det kan användas både som en traditionell färgpenna och som en akvarellpenna. När man applicerar vatten över de applicerade linjerna eller områdena, kan pigmentet lösas upp och spridas likt akvarellfärg, vilket skapar mjuka övergångar och en mångfald av toner.

Själva pennan har en högkvalitativ träkropp med en miljövänlig vattenbaserad lack och är formad i en sexkantig form för bättre grepp och kontroll. Stiftet är tillverkat av en speciell blandning av vax och olja, vilket ger en mjuk och smidig applicering utan att offra pennans hållbarhet och spetsens skärpa.

Faber-Castell Albrecht Dürer 235 Cold Grey 6 är ljusäkta, vilket innebär att färgen behåller sin intensitet över tid och inte bleknar när den utsätts för ljus. Detta är särskilt viktigt för konstverk som ska visas eller bevaras.

Pennan är också utrustad med en tydlig färgmärkning och en tryckt färgkod på pennkroppen, vilket gör det enkelt att identifiera och välja rätt nyans bland andra pennor i samma serie.

Sammanfattningsvis är Faber-Castell Albrecht Dürer 235 Cold Grey 6 en professionell akvarellpenna som är perfekt för konstnärer som kräver precision, kvalitet och hållbarhet i sitt arbete, oavsett om det är för skisser, detaljerade illustrationer eller blandade akvarelltekniker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 235. Cold grey 6”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *