Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 234. Cold grey 5

Beställ nu!

kr30.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 234 är en högkvalitativ akvarellpenna. Färgen ”Cold Grey 5” är en kall gråton.

Artikelnr: 10623501614893184 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 234 Cold Grey 5 är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder både precision och mångsidighet för konstnärer och designers. Pennan är en del av Faber-Castell’s Albrecht Dürer-serie, som är namngiven efter den berömda tyska renässanskonstnären och är känd för sin exceptionella pigmentering och färgbeständighet.

Produkten är en enskild penna med färgbeteckningen 234, vilket motsvarar nyansen Cold Grey 5. Detta är en kall gråton som är idealisk för att skapa skuggor, djup och neutrala element i ett konstverk. Pennan är utformad för att användas både torr och med vatten för att skapa en akvarelleffekt. När den används torr fungerar den som en vanlig färgpenna, men när den blandas med vatten löses pigmenten upp och ger en autentisk akvarellkänsla.

Pigmentet i Albrecht Dürer-pennorna är av högsta kvalitet och ger rika, intensiva färger som är ljusäkta, vilket innebär att konstverket behåller sin färgstyrka över tid. Pennan har en tjock, olackerad träkropp och en stark, bruchresistent kärna som gör det möjligt att vässa till en fin spets för detaljarbete.

Faber-Castell Albrecht Dürer 234 Cold Grey 5 är också miljövänlig, tillverkad av trä från hållbart skogsbruk. Den är lämplig för en mängd olika tekniker och kan användas på olika papperskvaliteter, inklusive grovt akvarellpapper. Pennan är en del av ett stort sortiment av färger, vilket gör det möjligt för användaren att bygga upp en komplett palett för alla typer av akvarellmålning och färgläggning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 234. Cold grey 5”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *