Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 230. Cold grey 1

Beställ nu!

kr27.00

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna. Färgen ”Cold grey 1” är en enskild penna med en kall grå nyans.

Artikelnr: 10623502063686549 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 230 Cold Grey 1 är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarellmålning. Pennan är tillverkad av miljövänligt trä och har en tjock, bruchfast kärna som är 3,8 mm i diameter, vilket gör den robust och hållbar.

Färgpigmenten i Albrecht Dürer-serien är av högsta artistkvalitet och ger intensiva, ljusäkta färger. Cold Grey 1 är en kall grå nyans som är idealisk för att skapa skuggor, toner och subtila detaljer i både realistiska och abstrakta konstverk. När vatten appliceras på det färgade området med en pensel, löses pigmenten upp och kan blandas och spridas på papperet för att skapa mjuka övergångar och akvarelleffekter.

Pennans sexkantiga form ger ett bekvämt grepp och förhindrar att den rullar av arbetsytan. Den är också märkt med både färgnamn och nummer, vilket gör det enkelt att identifiera och välja rätt nyans när man arbetar. Faber-Castell Albrecht Dürer 230 Cold Grey 1 är en del av en omfattande palett av färger och kan användas enskilt eller i kombination med andra färger i serien för att skapa en mångfald av konstnärliga effekter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 230. Cold grey 1”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *