Rea!

Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 217. Middle cadmium red

Beställ nu!

kr22.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 217 är en högkvalitativ akvarellpenna. Färgen är ”Middle Cadmium Red”.

Artikelnr: 10623502052451463 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 217 Middle Cadmium Red är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer och kreativa entusiaster möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarellmålning. Pennan är tillverkad av miljövänligt trä och har en tjock, olackerad sexkantig kropp som ger ett bekvämt grepp och förhindrar att den rullar av arbetsytan.

Färgkärnan i Albrecht Dürer 217 är tillverkad av högkvalitativa pigment som ger en intensiv och ljusäkta färg. Middle Cadmium Red är en varm, mellanröd nyans som är idealisk för att skapa livfulla och realistiska bilder. Pigmentet är vattenlösligt och kan lätt blandas med vatten för att skapa mjuka övergångar, tvättar och en mängd olika akvarelltekniker.

Pennan har en hög ljusäkthet, vilket innebär att färgen behåller sin klarhet och motståndskraft mot blekning över tid. Detta gör den lämplig för konstverk som ska visas eller bevaras. Den tjocka kärnan tillåter också en jämn färgapplicering utan att brytas lätt, vilket gör den hållbar även vid intensiv användning.

Faber-Castell Albrecht Dürer 217 Middle Cadmium Red är en del av en omfattande palett av färger och kan köpas styckvis, vilket gör det möjligt för användare att bygga upp sin samling av färger efter behov eller ersätta specifika nyanser utan att behöva köpa ett helt set. Den är idealisk för konstnärer, designers och alla som uppskattar precision och kvalitet i sitt färgläggnings- och målararbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 217. Middle cadmium red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *