Rea!

Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 182. Brown ochre

Beställ nu!

kr22.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 182 är en högkvalitativ akvarellpenna i färgen brunockra. Pennan är känd för sin förmåga att skapa både detaljerade linjer och breda penseldrag när den används med vatten.

Artikelnr: 10623500512971080 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 182 Brown Ochre är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarellmålning. Pennan är tillverkad av naturligt trä och har en tjock, olackerad sexkantig kropp som ger ett bekvämt och stadigt grepp.

Kärnan i pennan är tjock och helt vattenlöslig, vilket gör det möjligt för användaren att skapa en mängd olika texturer och nyanser. Färgen Brown Ochre är en varm, jordnära brun ton som är idealisk för att skapa naturliga element som sten, trä och landskap i konstverk.

Faber-Castell Albrecht Dürer-pennorna är kända för sin höga pigmentering och ljusäkthet, vilket innebär att färgerna förblir levande och motståndskraftiga mot blekning över tid. Pigmenten löses upp jämnt när de blandas med vatten, vilket ger en smidig övergång mellan rena och akvarellutspädda effekter.

Pennan är också utrustad med en miljövänlig vattenbaserad lack och är tillverkad med hållbarhetsprinciper i åtanke. Faber-Castell använder endast trä från certifierat hållbart skogsbruk i tillverkningen av sina pennor.

Faber-Castell Albrecht Dürer 182 Brown Ochre är en enskild penna som kan köpas separat, vilket gör det möjligt för konstnärer att komplettera sin samling av akvarellpennor eller ersätta specifika färger efter behov. Den är lämplig för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar kvalitet och mångsidighet i sitt konstmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 182. Brown ochre”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *