Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 179. Bistre

Beställ nu!

kr27.00

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna. Färgen ”179 Bistre” är en enskild penna som säljs separat.

Artikelnr: 10623501884434878 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 179 Bistre är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarell. Pennan är uppkallad efter den berömda tyska konstnären Albrecht Dürer, vilket reflekterar dess konstnärliga arv och kvalitet.

Produkten är en del av Faber-Castell’s professionella sortiment och är känd för sin exceptionella pigmentering och ljusäkthet. Färgen ”Bistre” är en varm, jordnära brun ton som är mångsidig och användbar i en mängd olika konstverk.

Pigmentet i pennan är vattenlösligt, vilket innebär att när det appliceras på papper kan det blandas och tvättas ut med en våt pensel för att skapa en mängd olika akvarelltekniker och effekter. Detta gör det möjligt för konstnärer att arbeta med detaljerade linjer och skarpa konturer, samt att skapa breda, flytande färgfält.

Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativt trä som är lätt att vässa och håller spetsen väl. Den sexkantiga formen ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket är viktigt för precision och kontroll under teckning och målning.

Faber-Castell Albrecht Dürer 179 Bistre är också miljövänlig, tillverkad med hållbart skogsbruk och är vattenbaserad, vilket gör den säker för användare och mindre skadlig för miljön.

Denna akvarellpenna är idealisk för både professionella konstnärer och seriösa hobbyister som vill ha en pålitlig och mångsidig penna som kan producera både fina detaljer och breda akvarelltvättar. Dess kvalitet och mångsidighet gör den till ett värdefullt tillägg till varje konstnärs verktygslåda.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 179. Bistre”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *