Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 174. Chromium green opaque

Beställ nu!

kr27.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 174 är en högkvalitativ akvarellpenna i färgen kromoxidgrönt opak. Pennan är vattenlöslig och lämpar sig för detaljerade och lager-på-lager-tekniker.

Artikelnr: 10623500066830949 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 174 Chromium Green Opaque är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer och hobbyanvändare möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarell. Pennan är en del av Faber-Castell’s Albrecht Dürer-serie, som är uppkallad efter den berömda tyska renässanskonstnären och är känd för sin överlägsna pigmentering och ljusäkthet.

Produkten är en enskild penna med färgnummer 174, vilket motsvarar nyansen Chromium Green Opaque. Denna specifika grön är en täckande, mättad färg som inte är transparent när den appliceras, vilket gör den idealisk för lager på lager-tekniker och för att skapa rika, djupa gröna toner i konstverk.

Pigmentet i pennan är av högsta kvalitet och ger en jämn färgavlämning. När vatten appliceras med en pensel, löses pigmentet upp och skapar en äkta akvarelleffekt. Detta gör det möjligt för användaren att arbeta med en mängd olika tekniker, från detaljerade linjer till breda penseldrag och tvättningar.

Själva pennan har en sexkantig form för ett bekvämt grepp och för att förhindra att den rullar av arbetsytan. Kärnan är tillverkad av högkvalitativt, vattenlösligt bly som är både tjockt och motståndskraftigt mot brytning. Träet som används i pennan är från certifierat hållbart skogsbruk, vilket visar Faber-Castell’s åtagande till miljön.

Faber-Castell Albrecht Dürer 174 Chromium Green Opaque är en mångsidig och pålitlig penna som är lämplig för en rad olika konstnärliga applikationer, från skissande och teckning till blandning och skuggning i kombination med andra akvarellmedier.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 174. Chromium green opaque”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *