Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 160. Manganese violet

Beställ nu!

kr30.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 160 är en högkvalitativ akvarellpenna i färgen Manganese Violet. Pennan är känd för sin utmärkta ljusäkthet och förmåga att blanda väl med vatten.

Artikelnr: 10623502059760215 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 160 Manganese Violet är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarell. Pennan är tillverkad av naturliga pigment och bindermedel, vilket ger en färg som är både ljusäkta och vattenlöslig.

Pigmentet i pennan, Manganese Violet, är en djup och intensiv violett nyans som kan användas för att skapa rika och levande detaljer i konstverk. Färgen kan lätt blandas med vatten för att skapa olika nyanser och toner, vilket gör den idealisk för både detaljarbete och större färgytor.

Själva pennan har en högkvalitativ träkropp och en stark, tjock kärna som är motståndskraftig mot att brytas. Den är också formad för att vara ergonomisk och bekväm att hålla i, även under långa perioder av teckning eller målning.

Faber-Castell Albrecht Dürer-serien är känd för sin överlägsna kvalitet och förmågan att producera konstverk med en professionell finish. Pennan är också miljövänlig, tillverkad av trä från hållbart skogsbruk.

Denna akvarellpenna är perfekt för konstnärer, illustratörer och alla som uppskattar fina konstmaterial. Den kan användas enskilt eller i kombination med andra färger i Albrecht Dürer-serien för att skapa detaljerade och dynamiska akvarellmålningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 160. Manganese violet”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *