Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 159. Hooker’s green

Beställ nu!

kr30.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 159 är en högkvalitativ akvarellpenna i färgen Hooker’s green. Pennan säljs styckvis och är vattenlöslig, vilket möjliggör smidig blandning och nyansering av färger.

Artikelnr: 10623501662697410 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 159 Hooker’s Green är en högkvalitativ akvarellpenna som säljs styckvis. Pennan är uppkallad efter den berömda konstnären Albrecht Dürer och är en del av Faber-Castells professionella sortiment av akvarellpennor. Färgen 159 Hooker’s Green är en mörk, bladgrön nyans som är uppkallad efter den brittiska botanisten William Hooker.

Pigmenteringen i pennan är av högsta artistkvalitet och erbjuder utmärkt ljusäkthet, vilket innebär att färgen behåller sin intensitet och djup över tid. Pennan har en tjock, olackerad träkropp och en 3,8 mm blykärna som är både mjuk och bruchresistent, vilket gör det möjligt att skapa detaljerade linjer och breda penseldrag.

Akvarellpennan kan användas torr för exakta linjer eller blandas med vatten för att skapa olika akvarelleffekter. När den används med vatten löser pigmentet upp sig och beter sig som traditionell akvarellfärg, vilket gör det möjligt för konstnären att experimentera med olika tekniker och effekter.

Faber-Castell Albrecht Dürer akvarellpennor är tillverkade av miljövänligt trä från hållbart skogsbruk och är syrafria, vilket bidrar till pennans hållbarhet och miljövänlighet. Pennan är också utrustad med en identifierbar färgkod och namn på pennkroppen, vilket gör det enkelt att hitta och välja rätt nyans bland andra pennor.

Denna penna är idealisk för professionella konstnärer, illustratörer och alla som uppskattar högkvalitativa teckningsmaterial. Med sin mångsidighet och höga kvalitet är Faber-Castell Albrecht Dürer 159 Hooker’s Green en värdefull tillgång i varje konstnärs verktygslåda.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 159. Hooker’s green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *