Rea!

Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 149. Bluish turquoise

Beställ nu!

kr22.00

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna. Pennan har färgen 149 Bluish Turquoise och säljs styckvis.

Artikelnr: 10623500295320911 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 149 Bluish Turquoise är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarell. Pennan är tillverkad av återvunnet trä och har en tjock, olackerad sexkantig kropp som ger ett bekvämt grepp och förhindrar att den rullar av arbetsytan.

Färgkärnan är rik på pigment och har en diameter på 3,8 mm, vilket gör den robust och motståndskraftig mot brytning. Färgen 149 Bluish Turquoise är en levande och ljusfast nyans som kan användas för att skapa vackra, genomskinliga vattenfärger när den blandas med vatten. Pennan har en hög grad av löslighet, vilket gör det enkelt att uppnå en jämn färgövergång och olika nyanser och toner.

Faber-Castell Albrecht Dürer akvarellpennor är kända för sin överlägsna kvalitet och förmåga att behålla skärpan i detaljer även när de blandas med vatten. Detta gör dem idealiska för både detaljerade illustrationer och bredare akvarellmålningar. De är också vattenbaserade, vilket innebär att de är lätta att rengöra och säkra att använda.

Denna enskilda penna är perfekt för konstnärer som vill utöka sin palett med specifika färger eller ersätta färger i ett befintligt set. Faber-Castell Albrecht Dürer 149 Bluish Turquoise är en mångsidig och pålitlig penna som passar för både hobbykonstnärer och professionella.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 149. Bluish turquoise”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *